Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

ELIDO TRADING

Nunta la Venetia

Ce ar putea fi mai deosebit și mai romantic decât o nuntă Românească la Veneția?
Dacă plănuiți o nuntă în stil Românesc la Veneția, Religioasă sau Civilă, sau dacă doriți să reînnoiți Promisiunile Voastre de Căsătorie, acesta este momentul potrivit pentru Voi!
Când veți descoperi că închirierea unui Palat Istoric pe Grande Canale ar putea fi mai convenabilă decât a unui Castel în Transilvania, veți putea proiecta în stil deosebit Ziua voastră cea mare într-o superbă atmosferă de lux. Organizarea unei nunți sau a unui eveniment special poate fi foarte stresantă și poate necesita mult timp. În aceasta S.C. Elido Trading S.R.L. – Căsătorie la Veneția vă toate ajuta în totalitate. Ca Personal Chef, noi suntem la dispoziția voastră pentru a lucra alături de Voi, sau prin asistență on-line, pentru a vă ajuta să proiectați și să coordonați marele vostru eveniment. Vă oferim contactele noastre și vasta noastră experiență de “Personal Chef” profesional pentru a face din nunta voastră Românească la Veneția, sau orice alt eveniment special, o zi unică și de neuitat.

ELIDO TRADING va recomanda:

imagine
Cina Personalizat ( Personal Chef Bucatar Acasa la tine )
Începe aici povestea noastră. Cea mai frumoasă dintre toate cele care te fac să visezi cu inima deschisă. Veneția, oraș senzual și plin de iubire. Canalul său și stăvilarele sale care fac fundal eliberării sufletelor noastre, zborului nostru imens. Gara Santa Lucia. O dimineață de început de iunie. Răcoroasă ș [...]
Fara imagine
ELIDO TRADIND OFERA
Cursuri profesionale de bucatarie italiana , de cofetarie , gelaterie si pizza, cursuri de bucatarie italiana pentru amatori in colaborare cu ; Scuoala dei Sapori , Scuola de Bucateria Italiana Bruxelles , Scoala italiana de pizza si Academia maestri italieni gelateria Contact Telefon/ fax.: (+40) [...]
imagine
Elido Trading organizeaza
Cursuri profesionale de bucatarie italiana , de cofetarie , gelaterie si pizza, cursuri de bucatarie italiana pentru amatori in colaborare cu ; Scuoala dei Sapori , Scuola de Bucateria Italiana Bruxelles , Scuoala italiana de pizza si Academia maestri italieni gelateria.
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.
Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN